Case: Näin sijoitusmedia SalkunRakentaja.fi kolminkertaisti mainosmyyntinsä Improve Median avulla

Sijoitusmedia Salkunrakentaja.fi ja Improve Media löivät hynttyyt yhteen syksyllä 2020, kun Improve Median header bidding -ratkaisu näki päivänvalon – eikä kummankaan osapuolen ole tarvinnut pettyä!

Tässä blogauksessa sijoitusmedia SalkunRakentajan päätoimittaja Jorma Erkkilä kertoo yhteistyöstä Improven kanssa ja lopussa esittelemme millaisiin tuloksiin aktiivisella yhteistyöllä on päästy.

Ehkäpä tämä blogaus innostaa myös muita julkaisijoita tulemaan mukaan Improven sijoittamisen kohderyhmään, josta rakennetaan kirittäjää alan isoille toimijoille julkaisija kerrallaan.

Mistä sijoitusmedia SalkunRakentajassa on kyse?

“SalkunRakentaja on suosittu vaurauden kasvattajan verkkolehti. SalkunRakentaja sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleja, videoita ja podcasteja. Sivusto sisältää myös kumppaneidensa kaupallista sisältöä.

SalkunRakentajalla on yli 200 000 yksilöityä lukijaa kuukausittain ja lukijamäärät ovat jatkuvasti kasvussa.”

Miten olette kokeneet yhteistyön Improve Median kanssa?

“Yhteistyö on ollut mutkatonta. Toiveemme on otettu huomioon ja Improve on pitkin matkaa tuonut esille uusia yhteistyön muotoja, jotka ovat auttaneet meitä kasvattamaan liikevaihtoamme. 

Improven ansiosta olemme voineet keskittyä siihen mitä osaamme, eli talouden ja sijoittamisen sisältöihin, kertoo sijoitusmedia SalkunRakentaja.fin Jorma Erkkilä.

Improven asiantuntemus digimarkkinoinnissa on kiitettävää, mikä on meille tärkeää, koska emme ole sen alan asiantuntijoita. Improven ansiosta olemme voineet keskittyä siihen mitä osaamme, eli talouden ja sijoittamisen sisältöihin.”

Miten kumppanuus on vaikuttanut sijoitusmedianne myynnin kehitykseen?

“Improvella on ollut merkittävä vaikutus liikevaihtoon. Sillä on myös merkitystä siksi, että Improven kautta tuleva liikevaihto on säännöllistä ”perusliikevaihtoa”.”

Miten Improve Media on osallistunut sivuston mainonnan kehittämiseen?

“Improve on kehittänyt palveluaan jatkuvasti, mitä pidämme tärkeänä. Arvostamme myös sitä, että Improven kanssa tehtyyn yhteistyöhön on ollut mahdollista ottaa mukaan myös meidän muita kumppaneita. Improve on suhtautunut meidän esittämiin kehitysajatuksiin aina myönteisesti.”

Oliko Improve Median ratkaisu helppo ottaa käyttöön?

“Teknisesti järjestelmän käyttöönotto on vaivatonta. Toki meillä on oma tekninen tuki, mutta Improvelta olemme saaneet hyvät evästykset käyttöönottoon ja muutoinkin teknisiin yksityiskohtiin. Kun ratkaisu on otettu käyttöön, ei meidän ole teknisiin asiohin tarvinnut puuttua.”

Yhteistyön tulokset

Voimme ylpeinä raportoida, että sijoitusmedia SalkunRakentajan mainosmyynti on kolminkertaistunut yhteistyön aikana. 

Sivuston kävijämäärän kasvulla on oma osuutensa myynnin kehittymisessä, mutta erittäin merkittävässä roolissa on ollut Improve Median aktiivinen työ mainosten näkyvyyden parantamisessa.

Sijoitusmedia SalkunRakentaja.fi kolminkertaisti mainosmyyntinsä Improve Median avulla.
SalkunRakentaja.fi kolminkertaisti mainosmyyntinsä Improve Median avulla.

Mainosten viewability-prosentti on onnistuttu tuplaamaan 40% tasolta yli 80% – suomeksi mainostaja saa samalla rahalla enemmän silmäpareja. Tämä on kasvattanut sivuston mainosten täyttöastetta huomattavasti.

Myös uusien mainospaikkojen ja -formaattien tuonti sivustolle sekä Improve Median aktiivinen myyntityö on vaikuttanut sivuston menestykseen. 

Kuten Jorma totesi, Improve Media on mahdollistanut heidän keskittymisen siihen, jonka he parhaiten osaavat: laadukkaan sisällön tuottamiseen ja optimointiin, joka on johtanut sivuston kävijämäärän kasvuun.

Sijoitusmedia, kiinnostuitko?

Onko sinulla sijoitusaiheinen media, jonka tuloja haluaisit kasvattaa? Ehkä toivoisit sparrailukaveria sivustosi kehittämisessä, mutta et ole kiinnostunut termeistä kuten GDPR, TCF, CMP?

Me työskentelemme yli 70 julkaisijakumppanin kanssa, tarjoten heille parhaan mahdollisen mainostuoton, aallonharjalla olevan mainonnan teknisen kokonaisuuden sekä tietysti mutkatonta kotimaista palvelua. 

Voit lukea palveluistamme julkaisijoille lisää täältä!

Kiinnostuitko? Ota yhteys ja jutellaan lisää miten Improve Media voi auttaa juuri sinun sivustoa menestymään!

Jesse Valli
Head of Special Operations
jesse.valli@improvemedia.fi
050 363 0921