Kohderyhmät ja mediat

Hyvin kohdennettu mainos tavoittaa oikean ihmisen oikealla hetkellä. Improve Median kohderyhmät on muodostettu käyttäen hyödyksi medioiden profiilitietoja sekä sisällöllisiä teemoja.

Tutustu tästä Improve Median valmiisiin kohderyhmiin sekä niihin kuuluviin medioihin.

Autot ja Moottorit

Kohderyhmä kokoaa yhteen erilaisia autoiluun ja moottoriurheiluun liittyviä medioita. Medioissa on mukana uutisia autoista ja moottoripyöristä, myynti-ilmoituksia, asiaa polttoaineesta sekä moottoriurheilusta.

Lisätiedot ja mediat ➔

Urheilu ja Hyvinvointi

Kohderyhmään on koottu laaja valikoima urheiluun ja hyvinvointiin liittyviä medioita.

Lisätiedot ja mediat ➔

Ruoka ja Lifestyle

Ruoka ja lifestyle -kohderyhmä kokoaa yhteen eri vaikuttajamedioita, jotka käsittelevät muun muassa sisustamista, kotia, kauneutta, muotia ja ruokaa. Mukana on myös matkailuun sekä resepteihin, ruokaan ja ravintoloihin keskittyneitä medioita.

Lisätiedot ja mediat ➔

Viihde ja Vapaa-aika

Kohderyhmä kokoaa yhteen vapaa-aikaan liittyviä sivustoja sisältäen muun muassa viihdeuutisia ja keskustelupalstoja.

Lisätiedot ja mediat ➔

Pelit ja Teknologia

Kohderyhmään on koottu medioita, jotka tuottavat erilaisia artikkeleita ja arvosteluja sekä ylläpitävät keskusteluita peleihin ja teknologiaan liittyen. Tuotearviot ja hintavertailut ovat keskeisessä roolissa ja näillä sivustoilla vietetäänkin usein aikaa ostopäätöstä suunniteltaessa, mikä tekee kohderyhmästä ihanteellisen teknologiaan liittyvän mainonnan sijoitteluun.

Lisätiedot ja mediat ➔

B2B ja Sijoittaminen

Kohderyhmä keskittyy laadukkaisiin business- ja sijoitusmedioihin. Yleisön koko on rajattu, mutta laadultaan erityisen kiinnostava, sillä kohderyhmän avulla tavoitetaan hyvätuloisia, liike-elämässä vaikuttavia suomalaisia.

Lisätiedot ja mediat ➔

Miehet

Kohderyhmään on koottu urheiluun, penkkiurheiluun, autoihin ja tekniikkaan keskittyviä medioita sekä muita miehiä kiinnostavien aihepiirien sivustoja.

Lisätiedot ja mediat ➔

Naiset

Kohderyhmässä on erilaisia naisten vapaa-ajan viettoon ja harrasteisiin keskittyviä medioita. Kohderyhmästä löytyy muun muassa kotiin ja sisustamiseen sekä muotiin ja ruokaan liittyviä medioita, joissa naisten osuus kävijöistä korostuu.

Lisätiedot ja mediat ➔

Nuoret

Kohderyhmässä on valikoima sivustoja, joissa korostuu nuorten kävijöiden osuus. Medioihin kuuluu viihdyttäviä pelisivustoja sekä harrastus- ja vapaa-ajan medioita.

Lisätiedot ja mediat ➔

50+

Kohderyhmä kokoaa yhteen sivustot, joissa ikäprofiili painottuu selvästi +50-vuotiaisiin.

Lisätiedot ja mediat ➔

Koko verkosto

Improve Median mainosverkosto kokoaa yhteen kymmeniä kiinnostavia medioita mobiilissa ja desktopissa. Pick & mix!

Lisätiedot ja mediat ➔