Grand One 2024 – näytä osaamisesi paras Jodel-toteutus -kategoriassa!

Mitä Grand Onen uuteen Jodel-kategoriaan ilmoittautumisesta tulisi tietää? Lue tästä blogipostauksesta!

Paras Jodel-toteutus Grand One -kategoria

Ehkä kuulitkin jo uutiset: vuoden 2024 Grand Onessa palkitaan nyt ensimmäistä kertaa myös paras Jodel-toteutus! Uusi kategoria avaa uuden areenan esitellä Jodel-mainonnan mahdollisuuksia ja onnistumisia.

Ilmoittautuminen paras Jodel-toteutus -kategoriaan

Mainosmuodot: Paras Jodel-toteutus -kategoriaan voi ilmoittaa kaikkia Jodelissa käytössä olevia mainosmuotoja eli Boosted Posteja, display-mainoksia sekä mainostajan omia Jodel-kanavia. Työ voi myös koostua useammasta elementistä.

Kriteerit: Tuomaristo tulee kiinnittämään arvioinnissaan huomiota muun muassa siihen miten hyvin työ hyödyntää Jodelille ominaisia piirteitä sekä työllä saavutettuihin tuloksiin.

Tuomaristo: Kategorian tuomareina toimivat Jari Lähdevuori (Creative Director & Partner, Kurio), Topi Leikas (Creative, hasan & partners), Emilia Liukko (Strategist, Paid Media Lead, LM Someco) ja Totti Kallio (Myyntijohtaja, Fiid Oy).

Hinta: Työn ilmoittaminen Jodel-kategoriaan on muista Grand One -kategorioista poiketen maksutonta.

Työn ikä: Koska paras Jodel-toteutus on uusi kategoria, siihen voi ilmoittaa vanhempia töitä kuin muihin kategorioihin, alkaen tammikuusta 2022.

Aikataulu: Grand Onen antama deadline töiden ilmoittamiselle on keskiviikkona 17. tammikuuta kello 23.59. Työn esittelysivu pitää olla pystyssä tiistaina 23.1. klo 23.59.

Jodel-työt muissa kategorioissa

Jodel-kategoriaan ilmoitetun työn voi sopivin muokkauksin ilmoittaa myös paras somekampanja tai paras somepresenssi -kategorioihin. Tällöin Improve Media tarjoaa sinulle toisen kategorian osallistumismaksun! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Ilmoita työsi Grand Oneen tästä. Mikäli kaipaat sparrailuapua tai haluat lisätietoja, älä epäröi ottaa Improven tiimiin yhteyttä!