Vuoden 2024 Grand Onessa palkitaan paras Jodel-toteutus

Grand One 2024:n uusi ’Paras Jodel-toteutus’ -kategoria tarjoaa tilaisuuden esitellä luovia tapoja hyödyntää Jodelin markkinointimahdollisuuksia.

Suomen suurin digitaalisen markkinoinnin kilpailu Grand One on jälleen täällä. Vuonna 2024 mukana on jotain uutta ja jännittävää: gaalassa palkitaan nyt ensimmäistä kertaa paras Jodel-toteutus! 

Jodel-kategoria on suunnattu luoville ja innovatiivisille töille, jotka ovat hyödyntäneet Jodelin ominaisuuksia esimerkillisellä tavalla markkinoinnissa. Kategoriaan voi ilmoittaa monenlaisia toteutuksia: Boosted Posteja, display-mainoksia tai vaikkapa mainostajan omia Jodel-kanavia. Kilpailutöiden ilmoittaminen kategoriaan on maksutonta.

Grand Onen muihin kategorioihin kuuluu myös paras somekampanja. Erillinen kategoria parhaalle Jodel-toteutukselle kuitenkin  korostaa Jodelin ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista sosiaalisen median kanavista. Näihin kuuluu erityisesti vahva vuorovaikutteisuus ja dialogisuus mainostajien ja käyttäjien välillä. Jodelissa mainostajat pääsevät aitoon dialogiin jodlaajien kanssa. Jodelia leimaa myös sisältöjen tekstikeskeisyys: toisin kuin monissa muissa sosiaalisen median kanavissa, joissa videomuotoiset sisällöt hallitsevat, Jodelissa tekstipohjainen sisältö on edelleen kuningas.

Improve Media vastaa Jodelin mainosmyynnistä yksinoikeudella. Lue lisää Jodelista ja Jodel-mainonnasta täältä!

”Olemme erittäin iloisia siitä, että Jodel-mainonta pääsee nyt esille Grand Onessa. Vuosien saatossa olemme nähneet upeita ja omaperäisiä kampanjoita, jotka ovat paitsi jääneet mieleen, myös osoittautuneet tehokkaiksi. Emme malta odottaa, millaisia innovatiivisia ja inspiroivia töitä saamme nähdä finaalissa”, Improve Median toimitusjohtaja Tuomas Suihkonen kommentoi.

Grand Onen kilpailutöiden deadline on 17. tammikuuta, ja finalistit julkistetaan 29. helmikuuta 2024. Palkintojenjako tapahtuu Grand One Gaalassa 21. maaliskuuta 2024 Suvilahden Kattilahallissa.

Ilmoita Jodel-toteutuksesi mukaan!

Oletko suunnitellut Jodel-kampanjan, joka erottuu joukosta ja resonoi kohderyhmäsi kanssa? Nyt on sinun hetkesi loistaa! Ohjeet kategoriaan ilmoittautumiseen ja osallistumisen säännöt löydät Grand Onen sivuilta. Pääset ilmoittamaan työn mukaan kilpailuun tästä