10 kysymystä: Karoliina Kupari

Tässä blogissa kymmeneen kysymykseen vastaa Improve Median monipuolinen Senior Account Manager, Karoliina Kupari. Karoliina eli Kylde on Helsingin yliopistosta valmistunut viestinnän osaaja, joka tunnetaan kollegoiden keskuudessa hauskana, fiksuna ja filosofisena.

1. Mitä teet Improve Medialla?

Tittelini on Senior Account Manager. Toisin sanoen vastuualueisiini kuuluvat muun muassa asiakassuhteiden hallinta, viestintä, Jodel-koulutukset, kampanjoiden seuranta, analysointi ja raportointi sekä trendien seuraaminen. 

2. Millainen tausta sinulla on?

VTM. Valmistuin vuonna 2017 Helsingin yliopiston valtiotieteellisestä tiedekunnasta pääaineena viestintä ja sivuaineina sosiaalipsykologia sekä sosiaali- ja kulttuuriantropologia. Lisäksi kävin kursseja kestävästä kehityksestä sekä rauhantutkimuksesta. 

3. Millä kolmella sanalla sinua voisi kuvata?

Kollegojen mukaan: Hauska, fiksu, filosofinen.

4. Missä kollegat pyytävät sinulta aina apua?

Viestinnän kriisitilanteissa, ideoiden sanallistamisessa.

5. Mistä sinut löytää todennäköisimmin vapaa-ajalla?

Luonnonhelmasta borderterrierin kanssa, saunomasta, reissun päältä tai vähintään suunnittelemasta tulevia retkiä. Viime aikoina minut on voinut löytää myös purjehtimasta. 

6. Mitä salaisia kykyjä tai taitoja CV:stäsi ei löydy?

Jonkin sortin Globetrotting on ollut aina intohimoni, sillä saan reissaamisesta henkisesti paljon irti. Ambivalenssia tietenkin luo ilmastokysymykset, kuten monelle muullekin sukupolveni edustajalle. 

Helsingin lisäksi olen asunut Jakartassa, Quitossa ja Tel Avivissa, olen käynyt peruskoulut kansainvälisissä kouluissa ja rakkaat siskonpojatkin ovat puoliksi brasilialaisia, mikä on ollut iso rikkaus. Tietynlainen maailmankansalaisuuden “taito” on siis muodostunut isoksi osaksi identiteettiäni. 

7. Mitä et voi sietää?

Ahdasmielisyyttä, liiallista sovinnaisuutta sekä passiivis-aggressiivisuutta. 

8. Minkä elämänviisauden haluat jakaa muille?

Korni ja yksinkertainen elämänviisaus, joka muistuttaa siitä ettei mikään/kukaan ole itsestäänselvyys on: “Mikään ei ole epävarmempaa kuin huominen päivä”

Epävarmuuden teemasta huolimatta, minua tuo lause on aina lohduttanut ja muistuttanut olemaan kiitollinen tästä hetkestä ja ihmisistä siinä. Lisäksi se muistuttaa siitä, ettei juuri mitään voi kontrolloida. 

9. Kolme suosikkikanavaasi Jodelissa?

@huonojenrunoilijoidenseura, @keskiluokka ja @overheardhki

10. Mikä on parasta Improve Medialla?

Vapauden ja vastuun tasapaino, huumorintajuiset työkaverit sekä avoimuus. Tykkään kovasti siitä, että toimistolla nauretaan paljon ahkeroinnin vastapainoksi.