10 kysymystä: Laura Eriksson

Improve Median työntekijäesittelyssä kymmeneen kysymykseen vastaa pitkäaikainen improvelainen ja konsernimme CMO Laura Eriksson.

1. Mitä teet Improve Medialla?

Johdan markkinointia City Digital -konsernissa, johon myös Improve Media kuuluu. Työhöni kuuluvat erilaiset tehtävät muun muassa verkkosivujen, blogin ja uutiskirjeiden parissa, sekä monenlaiset muut sisäisen ja ulkoisen viestinnän puuhat.

2. Millainen tausta sinulla on?

Olen opiskellut digitaalista viestintää ja päätynyt sitä kautta Improve Medialle harjoitteluun vuonna 2015. Sittemmin olen opiskellut valtiotieteitä ja tehnyt sivussa töitä myös muiden meidän konsernin brändien parissa. Nykyisessä roolissa aloitin yliopistosta valmistuttuani keväällä 2023.

3. Millä kolmella sanalla sinua voisi kuvata?

Päättäväinen, utelias ja järjestelmällinen.

4. Missä kollegat pyytävät sinulta aina apua?

Esimerkiksi presentaatioissa, kuvanmuokkauksessa, erilaisten vanhojen tiedostojen löytämisessä… Autan kyllä mielelläni kaikkien ”häröpallojenkin” kanssa, mikä voi tarkoittaa vaikka lomaltapaluujekkujen keksimistä. 😄

5. Mistä sinut löytää todennäköisimmin vapaa-ajalla?

Olen pohjimmiltani kotihiiri, joten todennäköisimmin vietän aikaa perheen kanssa. Minut voi toisinaan löytää myös koirapuistosta tai tanssitunnilta.

6. Mitä salaisia kykyjä tai taitoja CV:stäsi ei löydy?

Olen iso true crime -fani! Voisin pitää lennosta yksityiskohtaisen esitelmän Ulvilan surmasta ja olen käyttänyt tapausta esimerkkinä myös omassa kandissani.

7. Mitä et voi sietää?

Muun muassa jonkun toisen huonosti alleviivaamia kirjoja. Saan myös vähän kylmiä väreitä, jos näen jollain olevan satoja lukemattomia sähköposteja tai avaamattomia notifikaatioita puhelimen näytöllä.

8. Minkä elämänviisauden haluat jakaa muille?

Suosittelen kaikkia ottamaan oman lähikirjaston tarjonnan haltuun. Kirjojen lisäksi sieltä löytyy vaikka mitä! Ja paras somekanava on muuten GoodReads.

9. Kolme suosikkikanavaasi Jodelissa?

@rikosjuorut, @uranaiset ja @kuninkaalliset.

10. Mikä on parasta Improve Medialla?

Meillä on rentoa, hauskimmat Slack-jutut ja ylipäätään niin hyvä porukka (olen tehnyt töitä osan kanssa melkein vuosikymmenen!). Koen myös tosi tärkeäksi sen, että olen saanut seurata omia mielenkiinnon kohteitani, minuun on uskottu ja annettu mahdollisuuksia.