Ystäväkirja: Minna Nurminen

 

Improven uusin lisäys on ”energinen sosiaalinen eläin” Minna. Minna työskentelee Improven AdOpsin ja Myynnin tukena Digitaalisen Viestinnän opintojensa ohella. Jos jaat Minnalle meemin, hän on todennäköisesti sen jo nähnyt, mutta nauraa silti. Luultavimmin Minnan voi nähdä (ja kuulla) joko säbäkentillä tai terassilla.

Lempinimeni kollegoiden kesken: Minski

Toteemieläimeni: Jallusiideri

Ensimmäinen työpaikkani: Lasketaanko TET-hommat? Jos ei, niin Teboil Kivihovi Suomusjärvellä oli ensimmäinen ns oikea työpaikka. Siellä tuli oltua aluksi kassalla ja tiskarina.

Aloitin Improve Medialla: Helmikuussa oli kokeilu ja siitä se sit lähti

Kollegoideni ensivaikutelma minusta: ”Täpäkkä, superi” ”reipas, oma-aloitteinen” ”innostunut”  ”uhkarohkea, tomera tekijä” ”suunnitelmallinen, itsevarma” ”Säbämuija, Temppari juoruguru, ihana höpöttäjä”

Mistä pidän työssäni eniten: Saa tehdä monipuolisesti eri juttuja huikeassa seurassa!

Paras luonteenpiirteeni kollegoideni mukaan: ”Avoin, rohkea” ”itsevarma, iloinen” ”saa asioita tapahtumaan, suora” ”ottaa haasteet ja uudet hommat vastaan avosylin” ”energinen sosiaalinen eläin.”

Lapsuuden unelma-ammattini: Jaujaja (Minnan Ystäväkirja, 1999) L oli haastava

Yllättävä erikoistaitoni: Osaan yllättävän paljon laulujen sanoja ja Trilogian Nyytit (varsinkin kolmas säkeistö) on mun bravuuri.

Salainen paheeni: Ristoranten pakastepitsat ja helpon karman hankkiminen Jodelin Temptation Island – kanavilla.

Yksi kohta bucket-listaltani: Löytää karaokemesta, jonka listoilla on Kaija Koon paras biisi Aino.

Biisi, jolla aloitan viikonlopun:  Leidit – Hittiputki (ja biisin mukana PITÄÄ laulaa)

Terveiset: Valar Morghulis