fbpx

Ystäväkirja: Ira Vihma

Myyntitiimiä vetävä Ira on Improven oma personal trainer. Irassa samaan pakettiin kuuluu tehokas tiiminvetäjä ja haukankatseinen perfektionisti, mutta kuitenkin myös energinen viihdyttäjä ja adrenaliinihuuruinen seikkailija. Toimistolla sydämiä sulattaa Iran Chida-koira.

Lempinimeni kollegoiden kesken: Tätä ei varmaan kannattaisi kertoa, mutta kerron nyt kuitenkin. Riivaaja. Miksi? Koska pidän huolen ettei projektien viivästyminen jäisi kiinni ainakaan omasta aktiivisuudesta tai jonkin asian kysymättä jättämisestä. 😉

Toteemieläimeni: Rhodesiankoira

Ensimmäinen työpaikkani: Henkilöstöpalvelun kautta ravintoloissa ja kahviloissa tiskaaminen, pöytien kattaminen ja buffetista huolehtiminen. Rakastin tätä työtä ja tunsin itseni aikuiseksi kynähameessa ja kauluspaidassa.

Aloitin Improve Medialla: 2016 maaliskuussa

Kollegoideni ensivaikutelma minusta: Tiukka (kuulemma hyvällä tavalla..), rempseä, tietopankki, nauruherkkä, ammattimainen ja vaativa

Mistä pidän työssäni eniten: Siitä, että pääsen aidosti vaikuttamaan asioihin ja ne tapahtuvat nopeasti. Oman työnsä tuloksen pystyy nähdä aika nopeasti. Työkaverit!

Paras luonteenpiirteeni kollegoideni mukaan: Määrätietoisuus, tsempparius, toimeliaisuus, energisyys, positiivisuus, kannustavuus, “saa asiat tapahtumaan”

Lapsuuden unelma-ammattini: Eläinlääkäri

Yllättävä erikoistaitoni: Erilaisiin asioihin ihmisten yllyttäminen ja siinä onnistuminen, baby freeze

Salainen paheeni: Jäätelö suurissa määrin sekä Ukkometson tahaton hoilaaminen

Ravintolavinkki: Gastro Café Kallion aamupala, Hokun lounas ja Pennyn illallinen

Yksi kohta bucket-listaltani: Kuumailmapallolento

Biisi, jolla aloitan viikonlopun: Aamulla Kanye West – Good Morning ja iltapäivällä La Roux – Tropical Chancer. Mahdotonta valita vain yksi!

Terveiset: Tsemppiä kevääseen!