Tiedote: Valioliigakausi käynnistyy – Viafreen mainosmyynnin kumppaniksi Improve Media

Tiedote
Julkaisuvapaa 9.8.2019

Kuva: Viafree

 

Käyttäjille ilmainen netti-tv-palvelu Viafree kerää urheilufanien katseet Englannin Valioliigan käynnistyttyä 9. elokuuta. Viafree toimii mainosrahoitteisesti tarjoten mainostajille laadukasta instream-videoinventaaria. Mainosmyynnin uutena kumppanina toimii mainosverkosto Improve Media.

Viafreessa on yli miljoona videostarttia kuukausittain ja se tavoittaa 25–55-vuotiaat urheilusta kiinnostuneet, eritoten miehet. Urheilufanien suosimaa sisältöä ovat erilaiset lyhyet klipit ja koosteet, joiden aiheisiin kuuluu Valioliigan lisäksi NHL, KHL, Huuhkajat, UFC ja nyrkkeily. 

“Videoverkostomme tarjoaa erittäin turvallisen paikan näkyvyydelle laadukkaan sisällön yhteydessä. Urheilusisältöihin liittyy myös voimakkaita tunteita, mikä voi olla erityisen kiinnostava yhteys brändinäkyvyydelle”, Viafreen myyntijohtaja Mika Nurminen kertoo.

“Instream on haluttu mainosmuoto, minkä huomaa työssä asiakkaiden kanssa ja on meille tärkeää, että pystymme vastaamaan kysyntään. Viafreen videoinventaaria voi ostaa mobiiliin ja desktopiin niin suorana kuin ohjelmallisesti”, Improve Median kaupallinen johtaja Tuomas Suihkonen kommentoi. 

Improve Media on tarjonnut pääasiassa verkkosivustojen display-mainontaa, mutta laajentanut mainosverkostoaan kuluneen vuoden aikana myös muihin kanaviin. Viafreen edustus tuo uudenlaisen lisän videoinventaarin tarjontaan.

“Valioliigan lisäksi olemme erityisen innoissamme syyskuussa alkavasta NHL-kaudesta, minkä myötä tavoitamme vahvasti myös lätkäfanit”, Suihkonen iloitsee.

Yhteystiedot:

Viafree
Mika Nurminen
COO & Head of Sales
mika.nurminen@nentgroup.com
050 552 1159

Improve Media
Tuomas Suihkonen
Kaupallinen johtaja
tuomas.suihkonen@improvemedia.fi
050 567 6707